Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Aina sattuu ja tapahtuu

Aloittaja Aakku, 12.09.07 - klo:09:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 5 Vieraat katselee tätä aihetta.

Aaron

Lainaus käyttäjältä: "Angela December"
Hohoh!
Oliko tuo "Hohoh" på svenska vai ihan vaan suomeksi? Kuvasiko se harmittavaista hämmennystä vaiko riemullista uhoa: "Haa, vedin kuin vedinkin öiset sikeät nokka entterissä!" :lol:
Lainaa
Huomenta! Olin vahingossa nukahtanut tähän näppiksen ääreen ja ollut kirjautuneena koko yön.
"...kirjautuneena koko yön." Tuo on erittäin outoa ja kannatettavaa, suorastaan kirjatoukkamaista puurtamista, johon saavutukseen eivät moukkamaiset hiljaiselon viettäjät yllä, eivät edes rimaa hipoen.
Lainaa
Ihme, kun kukaan ei ole yrittänyt lähennellä.
Niin juttiisa, kävi vaan suoraan päälle, hävytöntä. :lol:
Lainaa
Missäs täällä on muuten se Odd Brother-huone, jossa Eeron on teljettynä koppiin?
Outomaa on lontoonmurteella Odd Brother Room, hela huusholli, kuten vasenkätiset asian ilmaisevat. Joten jossakin täällä nurkissa tuo Eeron on, läksyjään lukemassa :study:
Lainaa
Täällä on niin ummehtunut ilma, että voisi suorittaa häätöäänestyksen.
Ketkäs kaksi laitetaan häätöön?
Tämähän johtuu siitä, että Paravessa on ollut jo pidemmän aikaa suljettuna, akkunat naulattu kiinni ja kaikki ruikkivat pitkin nurkkia, jättävät jätöksiään jälkeensä ilman tolkkua.
No, mennään me sitten naimisiin ja matkataan kaukomaille viettämään kuherrusaioonia, säästyvät muut äänestämisen vaivalta ja valitsemisen ahdistavalta tuskalta. :oops:
Lainaa
Vieraat voisivat sitten äänestää niistä häädettävän.
Eikö tämä äänestysasia nyt sentään ole sisäpiirin juttuja, moderointia, jota demokraattisessa diktatuurissa hoidetaan tuurilla, ALEA JACTA EST! :lol:

Ystävällisesti,

Aaron

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Aaron"
Lainaus käyttäjältä: "Angela December"Vieraat voisivat sitten äänestää niistä häädettävän.

Eikö tämä äänestysasia nyt sentään ole sisäpiirin juttuja, moderointia, jota demokraattisessa diktatuurissa hoidetaan tuurilla, ALEA JACTA EST! :lol:

Nimenomaan sitä - jos sattumanvaraisesti alettaisiin tiputtamaan muutenkin pienestä, mutta vähäväkisestä joukosta jäseniä, olisi se tosi tylyä ... Niin ja kuka näistä oikeastaan äänestäisi - pidätämme oikeuden täällä viuhtomiseen kukin itsellämme ja siihen taas ulkopuolisilla ei ole pienintäkään sananvaltaa. Näissä olosuhteissa Angela D vetäneekin ehdotuksensa takaisin :D

Aaron

Lainaus käyttäjältä: "Aakku"
- pidätämme oikeuden täällä viuhtomiseen kukin itsellämme ja siihen taas ulkopuolisilla ei ole pienintäkään sananvaltaa. Näissä olosuhteissa Angela D vetäneekin ehdotuksensa takaisin :D

Tuo on vajaavaisen käsityskykyni mukaan ajateltuna turhan lievä kehoitus, hyvää tarkoittava ja hyväntahtoinenkin, mutta kallistun tiukemman linjan kannattajaksi tässä nimenomaisessa tapauksessa ja suosittelen siksi ilmaisua:

"Syököön sanansa!" :lol:

Ystävällisesti,

Aaron

Mänkki

Lainaus käyttäjältä: "Aaron"Paravessa on ollut jo pidemmän aikaa suljettuna

Huomasin tämän lainauksen lainauksen lainauksesta [ehkä mielummin vähän karsimme ylipitkiä lainauksia] - paravessa on edelleen olemassa ja sinne pääsee etusivulta, jolla on myös se tikkataulu.

http://www.outomaa.com/
Ajan mittaan voi osoittautua että pessimisti on ollut koko ajan oikeassa. Mutta sillä välin optimistilla on ollut paljon hauskempaa.

Aaron

Lainaus käyttäjältä: "Päällikkö"
Lainaus käyttäjältä: "Aaron"
Paravessa on ollut jo pidemmän aikaa suljettuna
Huomasin tämän lainauksen lainauksen lainauksesta [ehkä mielummin vähän karsimme ylipitkiä lainauksia] - paravessa on edelleen olemassa ja sinne pääsee etusivulta, jolla on myös se tikkataulu.
http://www.outomaa.com/

Parahin Päällikkö

Tutustuessani pieteetillä Outomaan runsaaseen kirjeenvaihtoon, jossa ilmenee ajatusten vuolaan vuon korkeaoktaaninen laatu ja määrällinen sopusointu, en voi olla omalta osaltani lainaamatta kallisarvoisia helmiä, jotka tosin lainattuani mieluusti palautan omistajilleen.
Etusivua en ole vielä kertaakaan nähnyt! :shock:  Miten se on mahdollista? :shock:  :shock:

Ystävällisesti,

Aaron


Mänkki

Lainaus käyttäjältä: "Aaron"Tutustuessani pieteetillä Outomaan runsaaseen kirjeenvaihtoon, jossa ilmenee ajatusten vuolaan vuon korkeaoktaaninen laatu ja määrällinen sopusointu, en voi olla omalta osaltani lainaamatta kallisarvoisia helmiä, jotka tosin lainattuani mieluusti palautan omistajilleen.
Etusivua en ole vielä kertaakaan nähnyt! :shock:  Miten se on mahdollista? :shock:  :shock:

Hmmm ... pitkät lainaukset kuluttavat tuplasti [jopa enemmän] levytilaa :) - tätä tulee harvoin ajatelleeksi. Ei sillä nyt vielä ole merkitystä, mutta parin vuoden päästä kyllä kun tietokannan koko on paisunut.

Et ole nähnyt etusivua, koska ilmeisesti kirjanmerkeissäsi on suoraan tämä foorumi. Palvelimen logiikalla kaikkien tiedostojen pitää olla public_html nimisessä kansiossa, ei juurikansiossa ja siellä on myös etusivu. Tämä on tietoturvan parantamiseksi - jokaisessa kansiossa, myös alikansioissa on .htaccess tiedosto, joka aika pitkälle estää asiaankuulumattomien pääsyn tutkimaan sisältöä. Niin ja lisäksi on jokaisessa myös tyhjä index.html tiedosto :)
Ajan mittaan voi osoittautua että pessimisti on ollut koko ajan oikeassa. Mutta sillä välin optimistilla on ollut paljon hauskempaa.

Aaron

Lainaus käyttäjältä: "Päällikkö"
Lainaus käyttäjältä: "Aaron"
Etusivua en ole vielä kertaakaan nähnyt! :shock:  Miten se on mahdollista? :shock:  :shock:

Et ole nähnyt etusivua, koska ilmeisesti kirjanmerkeissäsi on suoraan tämä foorumi.


Palvelimen logiikalla kaikkien tiedostojen pitää olla public_html nimisessä kansiossa, ei juurikansiossa ja siellä on myös etusivu. Tämä on tietoturvan parantamiseksi - jokaisessa kansiossa, myös alikansioissa on .htaccess tiedosto, joka aika pitkälle estää asiaankuulumattomien pääsyn tutkimaan sisältöä. Niin ja lisäksi on jokaisessa myös tyhjä index.html tiedosto :)


Punaisen tekstiosan ymmärsin täysin. :lol:
Vihreä tekstinosa meni osaltani täysin lepikkoon, mettään meni. Vai meninkö minä? :lol:

Ystävällisesti,

Aaron

S

Itselläni tökkii sisäänkirjautuminen, sillä sen joutuu toisinaan tekemään kahteen kertaan. Kun yritän kirjautua ulos, se ei onnistu yleensä ensimmäisellä yrittämällä. Joudunkin klikkaamaan toisen kerran poistumissaraketta ja vielä tarkistamaan etten jää vahingossa kirjautuneena roikkumaan palstalle.

Autaisikohan jotkut foorumisoftan 'päivittelyt' tähän probleemaan. Keksit ovat tietääkseni tänne kunnossa. Eihän tämä iso ongelma ole, mutta kuitenkin sen verran häiritsevä, että mielummin sitä liikkuisi sisään sekä ulos, mahdollisimman kitkattomasti ja vaivattomasti.
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "S"Itselläni tökkii sisäänkirjautuminen, sillä sen joutuu toisinaan tekemään kahteen kertaan. Kun yritän kirjautua ulos, se ei onnistu yleensä ensimmäisellä yrittämällä. Joudunkin klikkaamaan toisen kerran poistumissaraketta ja vielä tarkistamaan etten jää vahingossa kirjautuneena roikkumaan palstalle.

Vaikuttaa softan bugilta. Ei tuo, että jää 'roikkumaan' haittaa sinällään - nimi katoaa näkyvistä viidessä minuutissa jos ei tee mitään.

LainaaAutaisikohan jotkut foorumisoftan 'päivittelyt' tähän probleemaan. Keksit ovat tietääkseni tänne kunnossa. Eihän tämä iso ongelma ole, mutta kuitenkin sen verran häiritsevä, että mielummin sitä liikkuisi sisään sekä ulos, mahdollisimman kitkattomasti ja vaivattomasti.

Päivityksestä oli Outin kanssa puhetta jo ennenkuin tietokanta yhteyskatkoksen jälkeen meni solmuun ja lopulta katosi jonnekin. Tarkoitus on pyytää asiantuntevaa apua tässä, mutta sitten mennään suoraan kolmosversioon. Se on vasta beetavaiheessa, vaikka sillä toimivia foorumeita on jo käytössä - odotetaan mielummin lopullista kolmosversion julkistusta. Silloin homma menee yhdellä päivityksellä.

Näissä foorumisoftissa on se hyvä puoli, että käyttäjät näkevät lähdekoodin ja voivat tehdä tekijätiimille ehdotuksia ja raportoida bugeista / aukoista - vähän niinkuin Linux:ssa homma menee. Kun jokin aukko on havaittu, tulee päivitys nopeasti.

Tarkoituksenani oli alkaa nyt viikonloppuna asentelemaan tarvittavia ohjelmistoja koneelleni, että voisin alkaa opiskelemaan php:tä :D - räkää täynnä oleva raskas pää on kuitenkin aika huono oppimaan ja vastaanottamaan tietoa ... lisäksi ohjeita lukiessa on luetun ymmärtäminen vähän kesäterässä  :study:

S

Eihän se iso 'vika' ole, mutta hämää sen verran, kun joskus uloskirjautumisen jälkeen ei loggaudukkaan ulos, vaan jää roikkumaan foorumille tuntikausiksi, ellei sitten käy toistamiseen klikkaamassa itseään ulos. Nyt on pelittänyt toistaiseksi vähän paremmin.

Mutta mennään nyt näillä eväillä ja ihmetellään jatkossa näitä softasalaisuuksien syntyjä syviä. Eihän näistä bugeista ja muista klikeistä kannata isoa päänvaivaa ja stressiä itselleen hommata. Ne kun ovat välillä varsin kinkkisiä sulatella, kaikessa haavoittuvuudessaankin. Tietotekniikka on ihmeellistä ja toisinaan niin herkkää, että siinä ollaan helisemässä itse kukin.
- Tiedon jyvät versovat viisautta -

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä