Tervetuloa Outoon Maahan ja sen oudon väen pariin !


Koska olemme yhdessä ilmoittaneet halumme rauhalliseen ja leppoisaan asia- ja viihdekeskusteluun, emme tule suvaitsemaan mitään riidankylvöä, emmekä henkilöhyökkäyksiä. Asiat riitelevät, eivät ihmiset, joista koko foorumi koostuu - yhteisen viihtyvyyden kannalta huomioi seuraavat yksinkertaiset asiat :
 • Keskustelu jakautuu selkeästi asia-alueeseen ja viihteelliseen, mutta muista, että on varsin vähän asioita, joista ei voi kirjoittaa myös pilke silmäkulmassa. • Niinkutsuttu multipersonointi, eli useammalla nimimerkillä esiintyminen ei ole suotavaa, muttei siitä rangaista, kuten monilla muilla tiukemmin jäseniään kontrolloivilla foorumeilla. Täällä jokainen on ainutkertainen ja itseisarvoltaan tärkeä yksilö, emmekä halua puuttua mitenkään kenenkään persoonaan - enintään kiittäen hyvästä toiminnasta :)


 • Leikkimielinen henkilökohtailu on sallittu, missä raja kulkee, sen ymmärtää jokainen ja jos ei ymmärrä, ei tämä paikka ole häntä varten, netti on pullollaan foorumeita - niin suuria ja kontrolloituja kuin pieniä ja näistä rasitteista vapaitakin.


 • Kaikenlainen spammaaminen ja törkyily aiheuttaa poiston, yksi varoitus privasti ja toinen julkisesti. Mikäli tämä ei tehoa, tulee lähtö. Häiriköt ovat ainoa asia, mitä emme suvaitse. Ylipäätään ohjenuorana yleisesti on Suomen laki, jonka tuntemattomuus ei ole perustelu millekään.


 • Jäsenyys edellyttää hyväksymistä - adminille on lähetettävä sähköpostia rekisteröitymisen jälkeen, mikäli tunnuksen aktivointi viivästyy - näin, koska emme halua häiriköitä anonyymipalvelimilta.


 • Tämä käytäntö oli pakko ottaa edellisellä saitilla tapahtuneen ikävän välikohtauksen vuoksi. Yksi henkilö kirjautui ja alkoi tarkoituksella riekkumaan - tämän jälkeen tulvi muutaman Outomaalaisen eräällä entisellä foorumilla jäseninä kirjoittamista jutuista kömpelösti tehtyjä spammikoosteita ja lisäksi eräs sittemmin erotettu jäsen käytti juuri sitä suvaitsematto- maamme törkeää kieltä, sekä henkilöhyökkäyksiä - näitä emme siis suvaitse, lähes kaiken muun kyllä. Kentaurit ja Kiertopoikkeamat jäsenemme homotteluineen saavat pikalähdön ja suolapanoksen perseeseen, missä se aiheuttakoot ansaittua kirvelyä - lisäksi näiden henkilöllisyyden jäljitys oli tarpeettoman suuritöistä, mutta meille vastaisen varalta välttämätön tieto. Avusta kiitämme niitä, jotka tietävät tämän kiitoksen ansainneensa.

  Huomioi myös seuraavat seikat :

 • Kaikenlainen "pornoerkkeily" aiheuttaa välittömän poiston, ilman varoitusta. Erotiikka ja seksi eivät tietenkään ole aiheina kiellettyjä, vaan suorastaan suotavia, mutta B- tai C-sarjan kinkyjutut kyllä poistetaan ja varoitus seuraa ... emme myöskään linkitä niitä jäsentemme kotisivuluetteloon, jollainen tehdään. Paska kun on paskaa vaikka kultaisissa kääreissä - on olemassa omat foorumit tätä varten ja halukkaat käyttäkööt niitä kanavinaan, sekä sivustojensa mainostamiseen. Pikkutuhmia kaksimielisyyksiä kyllä sopii kohtuudella viljellä, kunhan ei loukkaa henkilökohtaisesti ketään.


 • Kielenkäytön tulee olla hyvää - kiroilla saa, muttei haistatella, kellekään, paitsi leikkimielisesti, missä taas sen rajan jokainen tajuaa.


 • Haluamme säilyttää tämän rauhan tyyssijana ja siksi nämä tuntuvat ehkä "kovilta" - avainsanat ovat kuitenkin ystävyys, solidaarisuus ja demokratia.  Toivottavasti viihdyt joukossamme ja olet mukana myös jatkuvassa rakennustyössä !

  Oudon Maan tiimi.