Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Valkoista orjakauppaa

Aloittaja Aakku, 18.10.07 - klo:22:43

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Aakku

Poliisi paljasti maanlaajuisen paritusorganisaation

Helsingin rikospoliisi on paljastunut yhteistyössä Kaakkois-Suomen rajavartioston kanssa koko maan kattavan venäläisjohtoisen paritusorganisaation.

Rikollisjärjestöä johdetaan Pietarista, mistä sen pomo organisoi naisia Suomen lisäksi muualle Eurooppaan ja erityisesti Englantiin ja Norjaan. Miehen alaisuudessa toimii useampia henkilöitä, jotka aluevastuuperiaatteella lähettävät prostituoidut matkaan ja hankkivat heitä varten erilaiset "aluevastaavat" rahankerääjät, hotellien varaajat, asunnon hankkijat ja puhelinoperaattorit.

Suomessa miehen alaisuudessa on toiminut alussa yksi, mutta lopussa kolme henkilöä.


Lisää : http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=116243

Hyvä, että toiminta saatiin paljastettua - näissä kuvioissa kun nainen on totaalisen hyväksikäytetty, eikä saa kuin pikkumuruset itse tienaamastaan tuotosta ja liigan pyörittäjät nappaavat aina pääosan - kiinnijääneille toivotan omasta puolestani pitkiä vankeustuomioita, ilman armahdusta ja mielummin venäläisissä vankiloissa, joihin verrattuna suomalaiset laitokset ovat hotelleja :? [jokainen lienee nähnyt uutiskuvia - täpötäysiä häkkejä ...]

Tässä kiinniottamisessa on vain yksi iso ongelma, Venäjä :

Venäjällä kaikkia tiedossa olevia johtajia ei ole kuultu, sillä nykyään epäillyn kuulusteleminen Venäjällä ei onnistu. Venäjä palauttaa kaikki epäiltyjen kuulustelemista koskevat oikeusapupyynnöt.

Outoa on ihmisoikeuspolitiikka itänaapurissa. Ihmisoikeuksista niiden naisten kohdalla tässä minusta nimenomaan on kyse.

Eugen

Ja nyt on paljastunna sekin, että Nastolassa on kirkonmiehet pitäneet neekeriä kellarissaan viranomaisilta piilossa.... onneksi tiedän, että meidän Matti ei voi olla sekaantunut puuhiin vaikka Nastola pieni kyläpahanen onkin... tai eihän sitä koskaan tiedä, kun ei ole Mattia täällä näkynyt.....
"Aye, caramba!"

Aakku

Lainaus käyttäjältä: "Eugen"Ja nyt on paljastunna sekin, että Nastolassa on kirkonmiehet pitäneet neekeriä kellarissaan viranomaisilta piilossa.... onneksi tiedän, että meidän Matti ei voi olla sekaantunut puuhiin vaikka Nastola pieni kyläpahanen onkin... tai eihän sitä koskaan tiedä, kun ei ole Mattia täällä näkynyt.....

Eukka :D ... eihän nykyään saa sanoa 'neekeri' - töissä yhdessä kahviossa eilen todettiin, että entiset neekerinsuukot ovat nykyisin vain suukkoja. Ei ostettu kun ne ovat sellaisia vain ohkaisella suklaakuorella varustettuja hötötäytteisiä, joilla sotkee niin parran kuin sormetkin.

Mainitussa tapauksessa ei kohdehenkilö sentään kellarissa majaillut :

Ruandalaisnainen otettiin seurakunnan suojasta säilöön Lahdessa

Ruandalainen turvapaikkaa etsinyt nainen otettiin torstaina kiinni Lahden helluntaiseurakunnan järjestämästä majapaikasta. Poliisin esityksestä Lahden käräjäoikeus päätti iltapäivällä laittaa hänet säilöön.

Komisario Taisto Kuhlmanin mukaan nainen siirretään säilöönottokeskukseen Helsinkiin mahdollisimman pian, ilmeisesti jo ennen viikonloppua. Samalla valmistellaan hänen käännyttämistään pois Suomesta.


http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=116270

Nastolalaisessa asunnossa tapahtuneeseen kiinniottoon liittyi dramatiikkaa, sillä Yleisradion ja Etelä-Suomen Sanomien mukaan nainen yritti vahingoittaa itseään.

Helluntaiseurakunnan edustaja paljastaa naisen ottaneen suuren annoksen erilaisia lääkkeitä.


Meidän Matin osuudesta ei ainakaan kerrottu :)

Eugen

Matti saattaa olla Nastolan Helluntaiseurakunnan napamiehiä.... tulihan Janssonikin uskoon ja liittyi armeijaan.... 8)
"Aye, caramba!"

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä