Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Kunnianloukkaus

Aloittaja Juha, 24.08.14 - klo:17:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

karpalo

#20
Lainaus käyttäjältä: Rrape - 27.08.14 - klo:14:48
Lainaus käyttäjältä: Juha - 27.08.14 - klo:13:59
[quote a

Kannattaa myös huomata tuottamuksellinen loukkaus, sillä vaikka siitä ei olisi laissa pykäliä, on loukkauksen aiheuttama kärsimys eettisesti väärin, ja jos ei eettisyydestä välitä paljoa, niin tokko kuuluu terveiden ihmisten kirjoille, eli ehkä on sillä tavoin syyntakeeton. Ehkä tarvitsee jotain hoitoa, jos sitä jostain on mahdollisuus saada.

Juha sanoo tässä, että kun loukkaa toista huomaamattaan, se on moraalisesti väärin. Siitä pitää mennä hoitoon.

.

Käsitän/Miellän asian nyt niin, että Juha, kun hän on täällä mesonut ja haukkunut muita jäseniä, tehnyt Rankinglistoja huonoista/hirveistä ihmisistä jne. jne.

Niin hän on huomaavinaan, että on itse jonkinlaisen hoidon tarpeessa, ihan kokonaan itse, siis palautuakseen taas ihmiseksi, joka sulattaa myös asenteellisten vastakkainasettelujen muurin luomatta kuitenkaan tilannetta, jossa voitaisiin puhua kunnianloukkauksista.

Varsinkaan, kun ei mitään Kunniaa taikka Gloriaa ole ehtinyt kertymään, mitä joku voisi sohaista, taikka loukata vähimmässäkään määrin.

Kuulolla ollaan........asiantuntijoita vuotetaan paikalle.

THL tiedottaa

.
No, mutta karpalo!

Luin moneen kertaan tekstisi, ei siellä ollut lainkaan sanaa 'implisiittinen'.

Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Juha

#22
Lainaus käyttäjältä: Juha - 27.08.14 - klo:13:59
Kannattaa myös huomata tuottamuksellinen loukkaus, sillä vaikka siitä ei olisi laissa pykäliä, on loukkauksen aiheuttama kärsimys eettisesti väärin, ja jos ei eettisyydestä välitä paljoa, niin tokko kuuluu terveiden ihmisten kirjoille, eli ehkä on sillä tavoin syyntakeeton. Ehkä tarvitsee jotain hoitoa, jos sitä jostain on mahdollisuus saada.


Eka lauseessa oli bugi.

Siitä puuttui se ehto, että tuottaja myös tietää tekonsa seurauksen (jälkikäteen). Jos ei tiedä, voi tosin syy olla esim siinä, ettei kuuntele, tai katso toista kuuntelun arvoiseksi.

karpalo

#23
Lainaus käyttäjältä: THL tiedottaa - 27.08.14 - klo:15:37
.
No, mutta karpalo!

Luin moneen kertaan tekstisi, ei siellä ollut lainkaan sanaa 'implisiittinen'.Niin, huomasin itsekin sen jälkikäteen, kiireen syytä, tietysti helppo sanoa näin.

Implisiittinen, osin myös explisiittinen nämä ns. sivistyssanat antavat eittämättä arvokkuutta ja auktoriteettisen tietämyksen luomaa ja tuomaa kultturellista taustatukea jos jonkinlaisille postauksille.

Tottakai myös nostavat arvostusta vastapuolten silmissä.

Täytyy nyt vaan skarpata ja olla ikäänkuin varpaillaan, jotta säilyttää moniosaajan imagonsa ja itselleen luomansa kokonaisvaltaisen elämäntarkkailijan rooolin ja siihen liittyvän sädekehän ja karmankimalluksen.

sniper

Nyt on tullut jos jonkinlaista tietoa kunnianloukkauksesta, mutta ei niinkään tietoa nettilaissa olevasta loukkauksesta, mutta korjataan se linkillä nettilakiin:

Nettilaki

Huom en ole lukenut ja verrannut näitä lakeja, saattavat olla likimain samoja?
Miksi olisin vain vaikea, kun hiukan vaivaa nähden voin olla täysin mahdoton. 

"Hän joka ymmärtää tulevaisuuden vastatuuleksi kulkee väärään suuntaan"

Huom! Kirjoitusvirheet ovat mukana vain höysteenä.


THL tiedottaa

Nettilaki?

Ei sellaista lakia oo.

Tuo nettilinkki (sen sisältö) perustuu Suomen lakeihin, mm. jo täällä aiemmin siteerattuun Rikoslakiin.Ei noista muiden puheista kannata välittää.

Juha


Kyllähän Karpalo siinä on oikeassa, että ote keskusteluissa voi olla ihan rento. Kunhan jotain hölisee, eikä sen ihmeempiä.

Yleensä käsittelee jotain vakavamielisesti. Ja haluaa vähän saman tyylin vastauksia.


THL on kyllä vakavissaan siinä, kun taistelee mielisairaita vastaan. Sama Rapella.

karpalo

#27
Juha,  voisit tietysti anoa oikeusministeriöstä erikoislupaa sellaiselle uudelle saitillesi, missä olisi OIKEIN VIRALLINEN LUPA tehdä vapaasti, ilman rangaistuksia, kunnianloukkauksia toinen toiselleen.

Siis etukäteen voitaisiin sopia, että mennään ja kohdataan saitilla nimeltään " JUHAN VAPAA TÖLVIMISFOORUMI".

Siis aina pareittain mentäisiin loukkaamaan toinen toistensa kunniaa ja tunteita oikein luvanvaraisesti. Uskoisin, että  tämmöiselle saitille, egoistisessa nyky-yhteiskunnassamme olisi implisiittistä kysyntää ja kollektiivista tilausta olemassa.

Ensimmäiseksi voisitte Kremppamestarin kanssa rääpiä taas toinen toisenne pystyyn, oikein malliksi kaikelle kansalle, haukkua oikein pataluhaksi, myös sukulaiset siinä sivussa.

Juha

#28

Kyllä kovakorvaisuudella on monesti syytä siihen, että vähän tölväistään silloin tällöin. Tölväisyt voisi tosiaan olla tehokkaita, tai se herätys tulisi jotenkin saada, jos se on tarve saada ajoiksi.

Esim selkeitä kiusaajia ja kiusaamistarkoituksessa kirjoitettuja voi kommentoida parhaiten kunnon tölväisyillä. Ei tee ollenkaan pahaa. WIN-WIN.

Eiks tää oo asiallinen:
http://juhamyllarinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174642-markkinoistako-se-virallinen-vallanpitaja
Hyvä saitti, hyvää ja asiallista kirjoittelua tekee mieli kirjoitella.

Suti

Lainaus käyttäjältä: Juha - 27.08.14 - klo:16:37

Esim selkeitä kiusaajia ja kiusaamistarkoituksessa kirjoitettuja voi kommentoida parhaiten kunnon tölväisyillä. Ei tee ollenkaan pahaa. WIN-WIN.

On foorumeita joilla tuo ei käy, ja sitä pidän ihan hyvänä. Samalla mitalla takaisin-mentaliteetti johtaa vain tuohon Kremppamestarin rakastamaan räyhäämiseen.
Jollen ole ihan väärin tulkinnut, tälläkään foorumilla mokomaa koiratappelua ja räkyttämistä ei kaipaa kuin juuri Kremppamestari ja nyt Juha.

Mielestäni niillä parilla foorumilla joilla olen liikkunut, moderaattorit antavat tuollaisen nahistelun  jatkua aivan liian pitkään.
päivä kerrallaan

Pikavastaus

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 356 päivään.
Jollet ole varma, että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta, kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Varmistus:
Ole hyvä ja jätä tämä laatikko tyhjäksi:

Oikotiet: paina ALT+S lähettääksesi viestin tai ALT+P esikatsellaksesi sitä