Uutiset:

Outomaa on outo maa.

Mobiili päämenu

Jukka Petteri Savorinen

Aloittaja Jukka Savorinen, 04.02.21 - klo:15:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jukka Savorinen

Moi kaikille pitkästä aikoo.

Kerroin täällä monta aikoo sitten selvittäneeni miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Olen edelleen sitä mieltä että olen oikeassa näkemysteni kanssa 😃

Mutta suatanhan mie olla viärässäkin. Mistä tuon ihan varmaksi tietäisi.

Elämme jännittäviä aikoja.

Olen päivittänyt näkemykseni Uusi Suomi Blogiini useina erillisinä aiheina.

Aloitetaan tällä avauksellani myös täällä.

Johtiko Albert Einstein fyysikot ja kosmologit 100 vuoden harharetkelle?

Avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/olen-selvittanyt-miten-maailmankaikkeus-toimii-%f0%9f%98%83/

Huom. Jos kiinnostuit ja menet lukemaan linkin kautta seuraavan juttuni, pääset jutun lopussa olevan linkin kautta seuraavaan jne.

Linkkiä pitää näköjään painaa sormella kunnes se aktivoituu 😃

Täältä voit valita jutun otsikon perusteella 😃

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/jukka-savorinen/

Jukka

LexA

#1
Mielenkiintoinen tuo linkki, en ole ennen nähnyt Emojia osana URLia.  :o

Korjasin linkin, ja jatkan asian selvittelyä.
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=576638
"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

LexA

"Lexa on koko Apache foorumin nettipoliisien PÄÄLLIKKÖ!" -Arto Lauri

The future unknown, but is there ever time to find out...?

Like what I do? Buy me a beer!

Jukka Savorinen

Jupiter syklittää Aurinkoa yhdessä muiden kaasuplaneettojen kanssa? Lyhyt sykli johtuu kiviplaneetoista.

Auringolla on havaittu myös lyhyt noin 330 päivän sykli. Siis pidemmän noin 11 vuoden syklin lisäksi.

Jos joku luulee että tuotakin sykliä ylläpitäisivät vain Auringon sisäiset prosessit, niin lukisin mielelläni siitä mitä nämä sisäiset prosessit ovat ja mikä niitä ylläpitää. Ja luen mielelläni myös siitä miten pelkästään Auringon sisäiset prosessit voisivat ylläpitää tuota noin 11 vuoden sykliä.

Kiviplaneettojen kierrosajat Auringon ympäri on yhteensä 1363 päivää.

1363 / 4 = 340,75 päivää

Tuosta on helppo ennustaa että pitemmällä tarkastelulla lyhyt sykli tarkentuu lähelle 340 päivää.

😃

Eli avaruudessa laajenevista planeetoista työntyy ulos avaruudessa laajenevaa pimeää työntävää voimaa jota työntyy laajenevan Auringon sisälle ja siellä vuorovaikutus Auringon laajenevan aineen kanssa. Se kiihdyttää tuon pimeän laajenevan työntävän voiman laajenemista ja syvällä Auringon sisällä sitä alkaa lopulta törmöilemään laajenevien atomien ytimien erillisiin laajeneviin tihentymiin ja näin tuolla alueella oleva laajeneva aine laajenee normaalia voimakkaammin ja lähtee työntymään kohti laajenevan Auringon pintaa.

Eri kiviplaneettojen vaikutus on eri syvyyteen Auringossa, mutta ylös päin kohti Auringon pintaa työntyessään nämä laajenevat aineet yhdistyvät ja kiihdyttävät entisestään toistensa laajenemista ja näin Auringon pinnalle työntyy magneettista ainetta about 340 päivän sykleissä.

Tähän liittynee oleellisesti galaksin keskustan laajeneva supermassiivinen kohde josta peräisin oleva laajeneva pimeä aine laajenee Auringon ja planeettojen sisällä havaittavaksi laajenevaksi aineeksi.

Eli tätä kautta löytyy selitys sille minkä takia Auringon pintaan ei työnny tasaisena virtauksena normaalia nopeammin laajenevaa ainetta.

Aurinko kun on aika ajoin planeetan ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella sen mukaisesti miten nopeasti planeetta Aurinkoa kiertää.

Ja silloin pienen mittakaavan törmäyksiä vastapalloon Auringon sisällä.

Jupiter esim. isossa roolissa ajatellen noin 11 vuoden isompaa sykliä ja muut kaasuplaneetat taas sen verran mukana että kiihdyttävät Jupiterin aikaansaannosten työntymistä kohti Auringon pintaa ja näin tuo about 11 vuoden sykli.

Samalla selittyy pitkät kymmenien vuosien pilkuttomat jaksot, koska välillä Jupiterin aikaansaannokset eivät pääse työntymään Auringon pinnalle asti. Eli esim. Uranus ja Neptunus ovat itse Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella ja näin niistä peräisin olevat tihentymät liikkuvat Auringon sisällä samaan suuntaan kuin supermassiivisesta kohteesta peräisin olevat pimeän aineen erilliset laajenevat tihentymät. Ei siis vastapalloon törmäyksiä ja näin Jupiterin noin 12 vuoden aikaan saamat uuden magneettisen aineen kuplat eivät saa apuja näiltä kaasuplaneetoilta.

😃

Ja tämä siis ihan perusfysiikkaa. Lämpölaajenemista, entropian voimistumista, hiukkasten / tihentymien sisäisen paineen kasvamista jne.

Juju vain siinä että esim. tihentymät kuten kvarkit laajenevat koko ajan ja kierrättävät keskenään kaikkien muiden laajenevien kvarkkien kanssa meille pimeää laajenevaa työntävää josta sopivissa olosuhteissa syntyy rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita.

😃

Avaruudessa laajenevat planeetat vaikuttavat siis selkeästi enemmän syvällä Auringon sisällä olevaan aineeseen kuin Auringon pintakerrosten aineeseen ja niiden vaikutus työntyy viiveellä esille kun syvältä Auringon sisältä työntyy Auringon pinnalle magneettista ainetta.

"Aivan" kuten radioaktiivinen säteily vaikuttaa ihmisen sisäisesti ja viiveellä sitten esiin työntyy kasvaimia.

Jos planeetat olisivat vaikuttaneet Auringon havaittavaan pintaan suoraan, niin sehän olisi jo havaittu.

Mutta tämä planeetoista peräisin oleva laajeneva pimeä työntävä voima ei juurikaan vuorovaikuta Auringon pintakerrosten laajenevaan aineen kanssa.

Näin sitä pääsee työntymään syvälle laajenevan Auringon sisälle, mutta näiden työntävän voiman tihentymien entropia / sisäinen paine kasvaa mitä enemmän niiden itsensä sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa joka peräisin Auringon laajenevista atomien ytimistä ja näin niitä törmää laajeneviin atomien ytimiin syvällä Auringon sisällä paljon enemmän kuin pintakerrosten atomien ytimien erillisiin laajeneviin tihentymiin.

Ja edelleen, tämähän on ihan perusfysiikkaa eli ns. lämpölaajenemista, mutta nyt kyseessä valonnopeudella liikkuvat työntävän voiman laajenevat tihentymät ja atomien ytimien erilliset laajenevat tihentymät.

😃

Jukka Savorinen

Lähtökohtani voi syystä tai toisesta tosin olla väärä, mutta jos se on oikea, niin sitten oletan hyvinkin todennäköisesti olevani ainakin oikeilla jalanjäljillä.

Siis sen suhteen miten maailmankaikkeus toimii.

Eli kysymys kuuluu,

Voiko avaruudella itsellään olla mitään sellaisia ominaisuuksia jotka vaikuttaisivat avaruudessa oleviin, avaruudessa liikkuviin ja avaruudessa muuttuviin systeemeihin.

Minä väitän ettei ole.

Väitän myös että tuo väite voidaan perustella tieteellisesti siten että todetaan että loogisesti ajateltuna avaruudella itsellään ei voi olla mitään sellaisia ominaisuuksia jotka vaikuttaisivat avaruudessa liikkuvaan aineeseen tai avaruudessa liikkuvaan valoon.

Olen itse pyöritellyt aihetta juuri sen takia että olisi hyvä saada aikaiseksi lyhyt ytimekäs teksti jossa todetaan loogisesti minkä takia avaruus ei voi vaikuttaa mihinkään mitenkään.

Ja ettei se itse voi muuttua millään tavalla.

Yksi hyvä toteamus on siinä että

jos se liikkuu ja muuttuu, se liikkuu ja muuttuu avaruudessa, jolloin se ei voi olla avaruutta.

Toinen hyvä on tässä

Muuttuvan systeemin muutos vaatii sen että muuttuva systeemi koostuu erillisistä osista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa ja tuohon muuttuva systeemi tarvitsee taustalleen paikan / tilan / avaruuden jossa muuttuva systeemi liikkuu siten että sen omat erilliset rakenteet liikkuvat saman aikaisesti avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Ja kun avaruuden itsensä taustalla ei enää ole mitään paikkaa / tausta-avaruutta, voidaan todeta ettei avaruuden itsensä muuttuminen ole mahdollista.

Eli avaruus itsessään ei voi koostua erillisistä osista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa.

Jos muuttuvan avaruuden taustalla olisi joku paikka, niin sitten tietysti voisi, mutta muuten ei.

Näin ollen olen perustellut loogisesti sen että ne jotka selittävät havaintoja avaruuden avulla, ovat luusereita!!!

Vain luuserit turvautuvat avaruuteen kun selittävät havaintoja.

😃


karpalo

Entäs jos perustelee avaruutta Jumalan avulla, siis hänen joka loi kaiken ?

Mitenköhän esim. Kullervo suhtautuu teorioihisi ?

Taikka Islamistit ?

 - Uteliaana, kuuntelen.

Jukka Savorinen

Lainaus käyttäjältä: karpalo - 08.02.21 - klo:08:30Entäs jos perustelee avaruutta Jumalan avulla, siis hänen joka loi kaiken ?

Mitenköhän esim. Kullervo suhtautuu teorioihisi ?

Taikka Islamistit ?

 - Uteliaana, kuuntelen.

Ääretön 3 D avaruus on ollut aina olemassa, olemalla ei yhtään mitään.

Myös se fyysisen konkreettisesti olemassa oleva työntävä voima josta kaikki pohjimmiltaan koostuu, on aina ollut olemassa.

Eli ei tarvinnut luoda mitään kenenkään.

No, omalla tavallaanhan aina olemassa ollut maailmankaikkeus "loi" avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden keskeltä ulos päin syntyneet laajenevat galaksit.

😃

Jukka Savorinen

Olen selvittänyt mitä aika on.

Aikahan on ihmisen keksimä käsite joka helpottaa havainnoista keskustelemista. Päivittäinen eläminenkin on helpompaa kun on olemassa käsitteenä aika.

Mutta mutta. Miten tämä ns. aika siis etenee ja elää.

Newton oli oikeassa siinä että avaruus on pelkkä näyttämö. Ääretön 3 D tila joka ei vaikuta mihinkään mitenkään.

Ok.

Einstein oli oikeassa siinä että aika on suhteellista.

Mihin tämä perustuu.

Se perustuu siihen että aika elää sitä mukaa kuin laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat atomien ytimet kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa

1. ja koska systeemiin työntyy ulkoa päin koko ajan laajenevaa työntävää voimaa, niin kierrätettävissä olevan laajenevan työntävän voiman määrä ja tiheys vaihtelee sen mukaisesti millaisessa ympäristössä avaruudessa laajeneva aine on

2. ja millaisella nopeudella avaruudessa laajeneva aine liikkuu suhteessa ympäristöön.

Eli tässä kyse pitkälti tähdistä ja varsinkin niistä peräisin olevasta laajenevasta työntävästä voimasta, jota avaruudessa isosti työntyy joka suunnasta joka suuntaan.

Eli laajenevan työntävän voiman kierrätyksen olosuhteet muuttuvat sitä mukaa mitä nopeammin laajeneva aine kohtaa vastaan työntyviä laajenevan valon / työntävän voiman laajenevia aaltoja jotka ovat meille rekisteröimättömiä.

Eli kaksi asiaa jotka vaikuttavat aikaan eli siihen miten nopeasti laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät.

Ympäristön tiheys ja liikkeen nopeus suhteessa ympäristöön.

😃

Ajatellaan avaruudessa laajeneva avaruusalus joka kiihdyttää vauhtiansa suoraviivaisesti eteenpäin.

Se kohtaa edestä päin alusta kohti työntyviä laajenevan työntävän voiman tihentymiä nopeammin ja nopeammin.

Sen takia aluksen etuosan laajenevat atomien ytimet alkavat laajenemaan nopeammin ja nopeammin.

Nyt alus kohtaa vastaan työntyviä työntävän voiman tihentymiä leveämmältä alueelta eli aluksen atomien ytimiä kohti työntyy tiheämmin eli enemmän erillisiä työntävän voiman tihentymiä.

Tämä kasvattaa vastusta ja kiihdyttää atomien ytimien erillisten tihentymien laajenemista.

Ja tämän takia laajeneva alus tarvitsee koko ajan enemmän ja enemmän laajenevaa polttoainetta eli laajenevaa työntävää voimaa siihen että saa vauhdin kiihtymään edes vähän.

Jos laajeneva alus saavuttaa lähes valonnopeuden, se on laajentunut todella paljon ja näin sen aikakin on paljon hitaampaa suhteessa Maapallon laajenevan aineen aikaan eli siihen miten nopeasti Maapallon laajenevat atomien ytimet laajenevaa työntävää voimaa keskenään kierrättävät.

Lopulta laajenevan aluksen laajeneva aine alkaa itse laajenemaan suoraan laajenevaksi valoksi ja näin osa laajenevan aluksen laajenevasta aineesta voi saavuttaa laajenevan valon nopeuden.

Laajeneva valo jatkaa laajenemistansa, vuorovaikuttaen muiden laajenevien valojen kanssa ja se kiihdyttää sen vauhtia samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Laajeneva avaruus on keisari alasti.

😃

karpalo

Jos kaikki laajenee, siis avaruus laajenee vielä jonkin aikaa, niin jossain vaiheessa tila loppuu.

Alkaa takaisin meno, kutistuminen, siis paluu lähtökohtaansa.

 Tämä on eittämättä tosiasia, näin on tapahduttava jotta tasapaino säilyy energioiden ja liiketilan osalta.

 En tiedä sitten, että onko se Jumala, joka painaa nappia takaisinmenon alkumerkeiksi.

Sitä pitää kysyä Kullervolta, hänellä on sinne päähän suora linja käytössään ?

 -  Kuuntelen optimistin innolla ?